Je leven in balans

Je leven in balans!

Een nieuwe gecombineerde methode om weer in balans te komen!

Op je levenspad kom je regelmatig momenten tegen waarop je voor een keuze staat. Momenten waarop je  niet meer weet hoe je met een bepaalde situatie of persoon om kan gaan en waar je meer inzicht zou willen hebben. Werken met een lemniscaat is een eenvoudige en krachtige werkvorm die keuzemomenten/tegenstellingen gebruikt om te verbinden, blokkades op te lossen en innerlijk rust te brengen.

Het eerste deel van de afspraak is het letterlijk lopen van de lemniscaat. We maken in de praktijkruimte deze situatie inzichtelijk door een lemniscaat op de vloer te leggen. Je kunt door dit lemniscaat te lopen ervaren wat je tegen komt en hoe het voelt om hier vanuit verschillende  posities naar te kijken.

Waar kom je vandaan en waar wil je naar toe? En welke hulpbronnen heb je nodig om daar te komen?

Het lopen van een Lemniscaat zorgt dat je uit je denken gaat en in het waarnemen komt. Je intuïtie krijgt ruimte om met nieuwe inzichten te komen en daardoor doorbreek je patronen. Je maakt tijdens het lopen nieuwe verbindingen aan in je linker- en rechterhersenhelften, de nieuwe ervaring ‘zet’ zich in het lichaam.

Het tweede deel van deze afspraak is een lemniscaatbehandeling  op de voeten. Vanuit mijn visie en kennis als reflexzonetherapeut zal ik je voeten behandelen gericht op datgene wat je tijdens het lopen van de lemniscaat hebt laten zien.

Lemniscaat massage wordt uitgevoerd in een ritmische en gelijkmatige beweging in de vorm van het lemniscaat. Dit zorgt voor rust en inzicht en brengt tegenstellingen in evenwicht. De massage zal versterkend werken op de inzichten die tijdens het lopen zijn opgedaan!

Het lopen van de lemniscaat en de lemniscaatmassage op de voeten kunnen ook losse afspraken zijn.