Over Mij

Ik ben Sonja Erkelens.

Vanaf mijn 18de jaar werk ik met mensen. Ik ben begonnen als psychiatrisch verpleegkundige en werkte later in de zorg bij verstandelijk gehandicapte mensen. Toen ik 20 was volgde ik mijn eerste voetreflexcursus. Dat was alsof ervan binnen bij mij, iets wakker werd! Het besef dat lichaam en geest niet los van elkaar staan, maar invloed hebben op elkaar! Ik ben mij verder gaan verdiepen in complementaire zorg. En dat doe ik nog steeds!

In de reguliere gezondheidszorg voelde ik mij beperkt in de zorg die ik wilde verlenen en liep ik uiteindelijk vast, ik kreeg een Burn-out.

— Laten we ons leven zo optimaal mogelijk leven! —

Ik heb geleerd minder te moeten van mezelf, meer te mogen, te leven met mijn gevoel. Ik heb keuzes gemaakt en ben me bewuster geworden van het leven dat ik leef. Ik heb geleerd te voelen wat goed voor mij is. En wat ik nodig heb om te kunnen zijn wie ik ben! Nog steeds kijk ik regelmatig naar alles wat er om me heen gebeurt, de invloed die dat op mij heeft en op mijn gedrag, handelen, stemmingen.  Ik haal mijn inspiratie uit de natuur, yoga, spiritualiteit, natuurlijke geneeswijzen, meditatie, dansen, voeding en beweging.

Bij Praktijk Revive bied ik een plek waar je welkom bent, met alles wat je bij je draagt. Waar je de kans krijgt je Zelf te onderzoeken, inzicht te krijgen en je verder te ontwikkelen!!!

Kennis:

De 3-jarige HBO-opleiding tot voetreflexzonetherapeut, heb ik gevolgd bij Sonnevelt Opleidingen www.sonneveltopleidingen.nl

Bij Phoenix opleidingen TA/NLP heb ik de driejarige Post-HBO opleiding in professionele communicatie op basis van integratie van TA, NLP en Systemisch Werken gevolgd.  4 juli 2017 heb ik hier de opleiding “Ambacht van het Hart” afgerond! Deze opleiding heeft mij nog meer verdieping gebracht. www.phoenixopleidingen.nl
Ik voldoe aan de eisen die gesteld worden aan Medische en Psychosociale Basiskennis.

Overige opleidingen:

Joke van Os: voetreflexzonetherapie

Leffelaar: klassieke lichaamsmassage in combinatie met behandelen van de meridianen

Total Health: Chinese voetmassage, Chinflex, Behandelingen bij zwangerschap en geboorte, Fertiliteit, behandeling bij ADHD, Vrouwenklachten.