Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Praktijk Revive

Om de behandeling die je wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Als je een afspraak maakt bij Praktijk Revive ga ik er van uit dat je deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

 1. Bij het maken van een afspraak wordt er naar je telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd.
 2. Tijdens de eerste afspraak wordt er door mij een intakegesprek gehouden met de cliënt. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan ik een behandelplan opstellen, de behandeling afstemmen en op een verantwoordelijke en veilige manier behandelen. Aan het behandelplan kunnen geen rechten worden ontleend.
 3. Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.
 4. Alle informatie die je tijdens het intakegesprek en de behandeling aan mij vertelt, wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder jou schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.
 5. Bij Praktijk Revive worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel over de mogelijkheid tot behandelen kan ik afzien van een behandeling en wordt u door verwezen naar de huisarts of specialist. Een behandeling bij Praktijk Revive is nooit een vervanging van een reguliere behandeling.
 6. Bij koorts en griep kan de behandeling niet doorgaan. Bij twijfel over andere contra-indicaties, neem contact met me op of raadpleeg je (huis)arts.
 7. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn kunnen in rekening gebracht worden.
 8. Uit respect voor uw privacy en rust wordt u vriendelijk verzocht om mobiele telefoons, piepers e.d. uit te schakelen of op stil te zetten vlak voor aanvang van de massage.
 9. Wederzijds respect in een veilige sfeer voor zowel u als mij is een vanzelfsprekendheid tijdens een massage.
 10. Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de behandelingen die Praktijk Revive aanbiedt.
 11. Betaling geschiedt contant of op rekening of via een betaalverzoek, altijd binnen 14 dagen.
 12. Praktijk Revive is opgenomen in het AGB register, wat maakt dat de behandeling (gedeeltelijk) vergoed kan worden va uit de zorgverzekering. Praktijk Revive is aangesloten bij FAGT en RBCZ en voldoet aan de eisen die gesteld worden op het gebied van Medische en psychosociale basiskennis. U dient zelf de mogelijkheden tot vergoeding na te gaan bij uw zorgverzekeraar.
 13. Praktijk Revive is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de klant in en om de praktijk.
 14. Het privacy reglement is van toepassing. Zie website.