Werkwijze

Vanuit de holistische visie beschouw ik de mens als één geheel. Alle gevoelens, emoties, gedachten en verlangens zijn met elkaar verbonden. Ze beïnvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar worden gezien. Ze vormen samen een balans. Als op het ene niveau iets gebeurt heeft dat effect op een ander niveau. Binnen de holistische visie wordt een klacht, symptoom of ziekte gezien als een door het lichaam gegeven signaal van een verstoorde harmonie.
Mensen worden voortdurend beïnvloed door positieve en negatieve invloeden vanuit werk, sociale omgeving, leefmilieu, en voeding. Als je goed in je vel zit kan de energie stromen. Je bent in balans. Door een teveel aan bepaalde negatieve invloeden zoals stress of vermoeidheid kan je uit balans raken. Bij een holistische benadering kijkt men in dat geval niet naar de onafhankelijke symptomen maar naar de mens als geheel.

Samen kijken we naar wat je nodig hebt zodat de harmonie in je lichaam kan herstellen, je energie kan toenemen en je optimaal kunt leven!